Vajadustest lähtuv

Koostööparnerid

Liikmelisus:

Advokaabüroo LMP on üks Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi (VEF) asutajaliikmest. Lisainfo: www.csr.ee

Meie koostööpartnerid on:

1. AIESEC Eesti MTÜ
AIESEC on rahvusvaheline üliõpilasorganisatsioon, mis tegeleb noorte arendamisega juhtimis- ja rahvusvahelise kogemuse kaudu. Olles esindatud 113 riigis ja teritooriumil ning ühendades rohkem kui 86 000 noort üle maailma, on AIESEC üks suurimaid noorteorganisatsioone maailmas.
www.aiesec.ee

2. Eesti Korteriühistute Liit
Eesti Korteriühistute Liit kaitseb korteri- ja hooneühistute huve riiklikul ja kohalikul tasandil. Tänaseks on Liidu liikmeskond kasvanud ca 1436-ni. Eesti Korteriühistute Liit esindab Eesti korteriühistuid alljärgnevates rahvusvahelistes organisatsioonides: Ülemaailmne Korteriühistute Liit (ICA Housing); Euroopa Elamumajanduse Organisatsioon CECODHAS; Balti Korteriühistute Liit (BUCHA).
www.ekyl.ee

3. Eesti Omanike Keskliit
Eesti Omanike Keskliidu eesmärgiks on seista koduomanike huvide ja õiguste eest. Tänaseks koondab Keskliit üle 63 000 koduomaniku. Keskliit on toeks koduomanike ühiste algatuste läbiviimisel ning sekkub, kui koduomanikele üritatakse liiga teha. Samuti on Keskliit olnud nõu ja jõuga abiks kodukeskkonda ohustavate detailplaneeringute vaidlustamisel ning osalenud mitmetes muudes ettevõtmistes, kus hädasolev koduomanik ei soovi oma nime eksponeerida.
www.omanikud.ee

4. Inforegister
Inforegister on krediidi- ja müügijuhtimise andmebaas, mis aitab ettevõttel efektiivselt juhtida oma ostu-ja müügitegevusega seotud äriprotsesse. Inforegistri andmebaasil loodud analüütika  annab vastused küsimustele, kellele oma tooteid/teenuseid müüa ja kellelt osta. Advokaadibüroo LMP klientidele on Inforegistri teenuste kasutamine 40% soodsam (alates 29 eurot).
www.inforegister.ee