Personaalne lähenemine

Advokaadibüroo LMP advokaadid ja juristid osalevad 16.05.2015. a Tartus toimuval meditsiiniõiguse konverentsil

Konverents toimub Advokaadibüroo LMP, Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi, Eesti Patsientide Esindusühingu, Tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi koostöös ning selle eesmärgiks on valgustada arste ja arstiteaduse üliõpilasi tänapäeva meditsiini praktiliste probleemide lahendustest läbi seaduseprisma.

Konverents on suunatud nii arstidele, haiglate esindajatele kui ka arstiteaduse üliõpilastele. Konverentsi eesmärgiks on anda osalejatele põhjalik ülevaade meditsiiniõiguse erinevatest alateemadest.

Advokaadibüroo LMP advokaatide ja juristide ettekanded:

• Meditsiiniõiguse ABC – ülevaade meditsiiniõiguse peamistest põhimõtetest.
    Grete Lüüs – Advokaadibüroo LMP advokaat

• Kohtuvaidlused ja tõendamine – kuidas vältida kohtuvaidlusi patsientidega ning vaidluste tekkimise korral need edukalt lahendada
    Piret Pallo – Advokaadibüroo LMP vandeadvokaat

• Arstiabi rahastamine ja vaidlused Haigekassaga