Alati olemas

Avaldati Advokaadibüroo LMP partner/vandeadvokaat Kaido Künnapas'e artikkel krüptoraha olemuse ja probleemide kohta

31.03.2016

Tallinna Tehnikaülikooli õppejõudude prof Tanel Kerikmäe ning Addi Rulli eestvedamisel avaldas rahvusvahelise levikuga kirjastus Springer kogumiku „The Future of Law and eTechnologies”, milles Advokaadibüroo LMP partner/vandeadvokaat Kaido Künnapas avaldas artikli teemal “From Bitcoin to Smart Contracts: Legal Revolution or Evolution from the Perspective of de lege ferenda?“.

Kaido käsitles artiklis lähemalt bitcoinide probleeme, seda nii krüptoraha olemuse, õigusliku tähenduse ning maksustamise vaatenurgast. Lisaks krüptorahale omavad Kaido mõtted laiemat tähendust ehk blockchain tehnoloogia arengute osas, mis turvaliste makselahenduste ning autentimissüsteemide osas on kahtlemata üks olulisemaid tulevikutehnoloogiaid. Kes ei tahaks kasutada tarku lepinguid, mis muudavad tehnoloogiaga põimituna lepingurikkumise pea võimatuks?

Huvi korral loe lähemalt Springeri veebilehelt.