Personaalne lähenemine

Vandeadvokaat Keijo Lindeberg võtab osa ümarlauast "Fiktiivabielud- põhjus, tagajärg. Multidisiplinaarsed lahendused“

Advokaadibüroo LMP juhtivpartner/vandeadvokaat Keijo Lindeberg osaleb 27. aprillil 2015. a MTÜ Living for Tomorrow poolt korraldataval ümarlaual „Fiktiivabielud – põhjus, tagajärg. Multidisiplinaarsed lahendused“. Üritus on organiseeritud koostööprojekti (Eesti, Läti, Leedu, Iirimaa ja Slovakkia) "Preventing human trafficking and sham marriages: A multidisciplinary solution (HESTIA)" raames.

Keijo Lindeberg räägib ümarlaual Advokaadibüroo LMP kogemustest rahvusvaheliste lahutustega. Eelkõige tulevad arutlusele lahutusega kaasnevad probleemid olukorras, kus välisriigis abiellunud Eesti kodaniku abielu soovitakse Eestis lahutada.

MTÜ Living for Tomorrow  loodi 1999 aastal. Ühing asutati inimeste poolt, kes otsisid võimalusi muuta seksuaalkasvatusalane haridus ja inimkaubanduse ennetamine läbi sugupooli käsitleva aktiivõppe arusaadavaks, huvitavaks ja vastuvõetavaks.

Lisainfo: www.lft.ee/uudised/i51